Leverans & Frakt

LEVERANSTID

Våre betongmøbler støpes på bestilling og har vanligvis en leveringstid på 4-8 uker. Vil du vite mer nøyaktig hva leveringstiden er akkurat nå, ta kontakt med order@grafitgra.se.

Varer som er på lager blir pakket innen 14 dager fra mottatt ordre.

FRAKT

Fri frakt gjelder for bestillinger over 1500 kr etter fradrag for eventuelle rabatter. For bestillinger mellom 1 kr – 1500 kr er fraktkostnaden 69 kr. For større/tyngre tilkommer andre fraktkostnader (se nedenfor) og varene blir levert hjem. 

Vi har en fraktstige med ulike fraktsatser avhengig av størrelsen på ordren. Frakt beregnes automatisk i kassen.

  • Fraktkostnaden for mindre bestillinger med leveringsadresse innen Norge koster 69 kr og pakken sendes deretter til en Bring-agent.
  • Fraktkostnaden for en halvpall med leveringsadresse innen Norge koster 1500 kr og sendes med hjemlevering (ingen henting).
  • Fraktkostnaden for en hel pall med leveringsadresse innen Norge koster mellom 4200-4500 kr og sendes med hjemlevering (ingen henting).

Mindre bestillinger (pakker) sendes direkte til nærmeste postkontor. Du vil bli varslet via SMS, pass på å oppgi riktig postnummer og mobilnummer ved bestilling.

Større bestillinger (pall) sendes hjem til deg. Du vil bli varslet før levering hvor du og transportøren blir enige om dato og omtrentlig tidspunkt for levering. Varer løftes av transportmiddelet og da er det kundens ansvar å løfte varene inn. Innkjøring av møbler er ikke inkludert i leveransen. Vi anbefaler 2-3 personer å løfte tyngre betongmøbler.

Vær nøye med å kontrollere varene, og sjekk at de er hele og feilfrie før du signere kvitteringen på at du har mottatt leveransen. Om det blir oppdaget en skade på varen, skal du melde om dette til sjåføren omgående. Om skade blir oppdaget senere, skal du melde ifra til Grafitgrå om dette innen maks 5 dager etter mottatt leveranse. Angi da ditt sendingsnummer, samt kontaktinformasjon og bilder viser leveranseskaden. Send til info@grafitgra.se. For mer informasjon om levering av betongmøbler, klikk her.

Hente på Granadas lager

Det er også mulighet for å velge fraktalternativet «Hente på Grafitgrås lager».

Adressen der er:
Grafitgrå
Vistakullevägen 1
561 46 Huskvarna
Sverige

IKKE SAMLET PAKKE

Hvis du ikke henter pakken din hos agenten, vil vi kreve et gebyr på 200 kr. Pakken sendes deretter tilbake til oss og vi refunderer deg. Gebyret trekkes fra refusjonen.

© Copyright - Grafitgrå 2024