PERSONUPPGIFTSPOLICY

Klarna

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dinepersonopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

DINA PERSONUPPGIFTER

Grafitgrå AB («Grafitgrå», «vi», «oss») vet hvor viktig integritet er for våre kunder og nettsidebesøkende, og vårt mål med denne policyen er at vi på en tydelig og transparent måte skal beskrive for deg hvordan vi samler inn, bruker, viser, overfører og lagrer din informasjon, så du føler deg trygg på at dine personopplysninger er trygt bevart. Grafitgrå utfører all håndtering av personopplysninger i henhold til EUs GDPR-lovgivning om databeskyttelse.

PERSONOPPLYSNINGSANSVAR

Grafitgrå er personopplysningsansvarlig for behandlingen av personopplysninger på denne nettsiden. Vi selger aldri dine personopplysninger videre til noen tredjepart.


KONTAKTINFORMASJON

Klikk her for å komme til kontaktinformasjonen vår.

© Copyright - Grafitgrå 2024