Fakkelholder Kryss

En stilig og rustbestandig fakkelholder. Denne fakkelholderen er fin alene, men også i en stor gruppe, for eksempel utstilling langs midtgangen, på begge sider, til inngangen din for å ønske gjestene dine velkommen på en storslått måte eller sted på annethvert trinn i inngangstrappen. Match holderen med våre andre utendørs lysestaker, for eksempel Lysampel Liv og Lyslykt Kryss 20.

Fakkelholderen er elektro-galvanisert og dermed rustbestandig. Fakkelholderen tåler noe fuktighet, men vil ruste/anløpe over tid dersom den utsettes for fukt i lengre perioder. Hvis dette skjer kan du prøve å polere overflaten med for eksempel Autosol eller en annen metallpolering. Ikke la en fakkel stå i holderen lenge etter at du har brukt den, da fakler ruster, og dette kan føre til at fakkelholderen ruster raskere også.

Fakkel følger ikke med, men vi anbefaler en fakler med sølvtopp for best å matche holderen.

439 kr

Få på lager - Sendes innen 14 virkedager

En stilig og rustbestandig fakkelholder. Denne fakkelholderen er fin alene, men også i en stor gruppe, for eksempel utstilling langs midtgangen, på begge sider, til inngangen din for å ønske gjestene dine velkommen på en storslått måte eller sted på annethvert trinn i inngangstrappen. Våre store blokklys er perfekte for dette produktet.

© Copyright - Grafitgrå 2024