Lysampel Liv

Lysampelen Liv gjør seg vakkert i vinduet eller hengende mot en vegg i rommet. I sin enkelhet bærer den lyset og blir en fin detalj i hjemmet. Den er vakker å henge i en stor klynge. Finnes i hvitt og grått.

419 kr

Nullstill
  • Tillverkad i Sverige

«Flammen finnes inni deg. Den bærer deg gjennom tidslinjen din. Livet ditt. Del den med mennesker rundt deg. La den lede deg gjennom tid og rom. Stopp opp og hjelp noen med å bære deres flamme når det kjennes som at den holder på å sukle, og vær ikke redd for å la noen andre få bære din. Sammen blir flammen sterkere, klarere og uovervinnelig.»

Lysampelen Liv gjør seg vakkert i vinduet eller hengende mot en vegg i rommet. I sin enkelhet bærer den lyset og blir en fin detalj i hjemmet. Den er vakker å henge i en stor klynge. Finnes i hvitt/grått.

Om du ønsker å henge Lysampel Liv på veggen, anbefaler vi Veggfeste Liv/Liva hvit/grå.
Om du ønsker å henge Lysampel Liv i et vindu/fra taket, anbefaler vi Krok Liv/Leva.
Lysampel Liv er designet for å henge sammen med Blomsterampel Leva. Finnes i grått og hvitt.

Om du liker Lysampel Liv, men heller ønsker å bruke den utendørs, velg i stedet vårt produkt Lyslykt Liv. Den er sinkkledd og egner seg til å bruke ute. I Lyslykt Liv inngår også en glass-sylinder til å beskytte mot vind, men glass-sylinderen følger ikke med for Lysampel Liv.

Dimensjoner 80 × 11 cm
Farge

Grå, Hvit

Måle

Materiale

Produksjonsland

Sverige

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lysampel Liv”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

© Copyright - Grafitgrå 2024