Eikefat

Eikefat er en velinvestert evighetskrukke som du kan dyrke i, eller bruke som vannbad. Den blir bare vakrere og vakrere med tiden, ettersom den får en vakker, sølvgrå patina over tid.

1439 kr2279 kr

Nullstill

Eikefat er en velinvestert evighetskrukke som du kan dyrke i, eller bruke som vannbad. Den blir bare vakrere og vakrere med tiden, ettersom den får en vakker, sølvgrå patina over tid.

Ønsker du å plante i eikefatet anbefaler vi at du borer flere små dreneringshull slik at potten ikke renner over med vann. Grunn da også med et lag med spilleballer i bunnen. Isoler gjerne eikefatet innvendig med for eksempel burlap, sengetøy eller styrofoam før planting. Dette beskytter plantens røtter dersom den må overvintre utendørs.

Hvis eikefatet ditt har blitt tørt, kan treverket krympe og dermed skape hull mellom plankene. Dette kan skje etter varme dager i solen og er helt normalt. Hvis du merker at det ikke er nok å bare vanne planten i eikefatet, kan du legge eikefatet i et kar med vann, for eksempel et badekar. Jo større eikefat, jo lengre tid tar det for plankene å svelle igjen, det kan ta noen dager. Hvis eikefatet er tørt over en litt lengre periode, kan treverket sprekke, så vann fatet regelmessig, spesielt om sommeren.

Eikefatet er fint i en klynge, for eksempel sammen med vår Betongskål eller Betongpotter i større størrelser. Vår flytekopp til telys eller flytering til snittblomster sammen med flytende bobler er fine å ha som pynt.

Tilgjengelig i 2 forskjellige høyder i 3 størrelser hver.

Størrelser:
Eikefat høy:
⌀40, 33 cm høy
⌀50, 38 cm høy
⌀60, 42 cm høy

Eikefat lav:
⌀40, 21 cm høy
⌀50, 21 cm høy
⌀60, 21 cm høy

Størrelse

40 cm, 50 cm, 60 cm

Høyde

Høy, Lav

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Eikefat”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Copyright - Grafitgrå 2024