Vegglysestake Vinkel

En enkel vinkel i plett som bærer den vakre lysesken og lar den reflekteres i stålet. Du henger den enkel opp med en spiker eller skrue i veggen.

349 kr

Få på lager - Sendes innen 14 virkedager

  • Produsert i Sverige

«Ikke et krystallklart speilbilde. Mer et diffust bilde av noe som er ekte. Her fanges det som er vekten av det øyet ser. Varmen. Og den kastes tilbake mot tilskueren som et skimmer som sprer seg utover veggen. Her møter vi vekten av at det lyset man selv bærer inni seg trenger en sjanse til å bli reflektert i andre mennesker, at det trenger en plass hvor man kan få lyset sitt etterlignet. Et sted hvor følelsen av å bli sett og elsket finnes. Hvordan det hjelper lyset med å spre seg videre og bli enda mer synlig. I oss og omkring oss. Så spre hans budskap om å elske sin neste som seg selv. Spre deg høyt, lavt og rett inn i menneskenes hjerter. Da kommer lyset deres til å bli reflektert, rett inn i vår verden, og sammen kommer deres skimmer til å motkjempe mørket og gi lyset og kjærligheten en større plass.»

En enkel vinkel i plett som bærer den vakre lysesken og lar den reflekteres i stålet. Du henger den enkel opp med en spiker eller skrue i veggen.

Vekt 0,7 kg
Dimensjoner 10 × 10 × 35 cm
Måle

Materiale

Produksjonsland

Sverige

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vegglysestake Vinkel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

© Copyright - Grafitgrå 2024