Interiørbutikk

Klikk deg inn for mer info om:

Interiørbutikk

Med en preferanse for gråskalaen selger vi egendesignede møbler i betong, ull, glass og metall. De er designet med stor omhu og med et budskap om kjærlighet og håp. Vi håper virkelig at du vil føle deg oppmuntret og inspirert av produktene våre. Vi har også en stor gårdsplassen utenfor butikken med masse produkter til hagen.

I tillegg til interiør, selger vi også selvlagde betongmøbler. Vi støper all betong til møblene våre i støperiet vårt på samme sted som butikken vår. Underlagene er laget av en lokal smed, som lager betongmøblene våre utelukkende i Sverige. Les mer om våre møbler her, og vår bærekraftstenkning her.

En investering for livet

Vi tror på bærekraftig design. Vi ser på et produkt fra Grafitgrå som en investering for livet. Interiørdesign er noe som skal gi harmoni og vare over tid. Vi tror at et produkt kan snakke til seeren. Derfor streber vi etter å forme produkter som gir ro og skaper et avslappende hjem. Mange av produktene våre er utviklet med en visjon når de designes. Dette formidler vi gjennom en poetisk tekst som følger produktet. Det handler ofte om å oppmuntre livet vi lever.

Vi brenner for å formidle tilhørighet og omsorg. Alle våre egendesignede produkter produseres for det meste i Sverige, Nepal og Europa. Vi prøver hele tiden å finne nye leverandører for å styrke vår visjon om bærekraft.

Når et produkt blir født, handler det om følelse. Rett av. Sånn er det. Når et produkt lages, blir det skapt fordi det trengs. For det klikket plutselig. Så er det tegnet, for hånd. Absolutt. Her er vi enkle. Vi ber om en prøve, vi vurderer og går videre. Vi snakker om hva produktet utstråler, hva vi ønsker å formidle gjennom det og designer så en tekst som kler pappen vi målte ut slik at den vil passe perfekt til produktet. I prosessen hender det at produktet blir til noe annet enn planen. Her er det sensitiviteten som styrer vårt valg. Det er slik vi jobber.

© Copyright - Grafitgrå 2024